Parels van Gica (studentenkoor)

Datum/Tijd:
06/11/2021
van 20:00 - 21:00 uur.

Locatie:
Kerkgebouw PKN Oosterwolde

Aantal beschikbare plaatsen: 7 van 100

Categorieën:


Bijzonderheden:

Studentenkoor C.S.G. Gica zingt een klein herfstconcert: Parels van Gica

Op 6 november geeft het Groningse studentenkoor Gica in Oosterwolde vol trots weer haar eerste concert sinds het begin van de coronacrisis. Onder leiding van dirigent David van Roijen zal het koor dit keer haar meest geliefde stukken ten gehore brengen, om te vieren dat we onze muziek weer mogen delen met het grotere publiek. In dit programma putten we inspiratie uit een rijke verzameling stukken die we de afgelopen jaren altijd met veel plezier hebben gezongen: van bitterzoete madrigalen en hemelse motetten tot ontroerende liederen van romantische componisten. Hierbij zullen componisten aan bod komen als Bach, Bruckner, en Rachmaninov, maar ook Thomas Tallis, met zijn adembenemende If ye love me, mag natuurlijk niet ontbreken.

C.S.G. Gica is een open en enthousiast studentenkoor, dat naast halfjaarlijkse concerten nog veel meer leuke activiteiten organiseert. Op 4 februari mag het koor haar 55-jarige bestaan vieren met een heus lustrumconcert! Gica zal dan in de Martinikerk te Groningen de opera Dido & Aeneas van de Britse barokcomponist Purcell opvoeren.

Concertinformatie
Zaterdag 6 november
Het Anker, Jan Frankensingel 30 in Oosterwolde
Aanvang: 20.00 uur.

Zaal open om 19.15 uur.

Kaarten:
De toegang voor dit concert is gratis, maar om in de kosten tegemoet te komen is een vrijwillige bijdrage heel erg welkom.

Coronacheck:

Voor het bezoek is wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs kunt u tonen met de CoronaCheck-app of geprint op papier. Ook dient u een geldige ID-kaart kunnen tonen.

Wij scannen bij de ingang de QR-code. Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen.

Meer( aanvullende) informatie kunt u hier vinden.

Maximaal te reserveren plaatsen via deze site is 100 stuks.

Reserveren via de site is mogelijk tot vrijdag 05-11-2021 om 19.00 uur

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden gedaan. Het tijdsvak hiervoor is verstreken!

Share this Post